Yaşar Holding 2020 yılı e-bülten

BURSLAR

Kuruluşunun temel amaçlarından olan eğitime desteğini sürdüren Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bugüne kadar 6500’ün üzerinde öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağlamıştır.

2020-2021 öğretim yılında 28’i şartlı bağış olmak üzere toplam 50 öğrenciye Ekim-Haziran aylarını kapsayan 9 ay boyunca karşılıksız burs verecektir. Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde, 2020–2021 eğitim yılında da devlet üniversitelerinin; işletme, işletme mühendisliği, turizm işletmeciliği, iktisat, kimya, kimya mühendisliği, makina mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, gıda mühendisliği, endüstri mühendisliği, inşaat mühendisliği, mimarlık, veterinerlik ve su ürünleri bölümlerinde öğrenim gören yüksek lisans, lisans ve yüksek okul öğrencilerine ve Anadolu Meslek Liselerinde öğrenim gören yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere karşılıksız burs imkanı sağlayacaktır. Burs ücretleri 9 ay boyunca Ekim ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde, Yüksek Lisans, Lisans ve Yüksekokul için 660 TL, ortaöğretim için ise 270 TL olarak belirlenmiştir.