Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2018

YAŞAR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI - ÇEŞME ALTIN YUNUS İŞBİRLİĞİ İLE GENÇ SANATÇILARIN ATÖLYE ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Üç yıldır Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Çeşme Altın Yunus iş birliğinde düzenlenen “Altın Yunus Sanat Atölyeleri” 2018 yılı yaz sezonunda da sanatçıları ağırladı. Altın Yunus Sanat Galerileri bu yıl da, eserleri Dyo Sanat Ödülleri’nde ödül alan veya sergilenmeye değer bulunan 16 sanatçının atölye çalışmalarına ev sahipliği yaptı.

6 Temmuz 2018’de başlayan, 4 dönem halinde yapılan atölye çalışmaları, her dönem farklı sanatçıların katılımıyla 31 Ağustos 2018 tarihine kadar Çeşme Altın Yunus Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.

Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini sanatseverlerle paylaştıkları atölye çalışmalarına birinci dönemde Burçak Güner Gölgeli, Beşir Bayar, Yunus Yanık ve Doç. Dr. İsmail Özgür Soğancı, ikinci dönemde Burak Erim, Barış Banaz, İrfan Dönmez ve Hasan Hüseyin Ünal, üçüncü dönemde Yavuz Ayhan, Baran Kamiloğlu, Veli Aras Yalçınkaya ve Mustafa Elmas, dördüncü dönemde Yunus Torun, Oğuz Kaleli, Utku Öksüz ve Batural Çırık katıldı.