Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2018

DURMUŞ YAŞAR İLKOKULU YENİLENDİ

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kurucusu Durmuş Yaşar’ın adını taşıyan, İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde bulunan Durmuş Yaşar İlkokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yenilenerek girdi.

En önemli amaçlarından biri eğitim yatırımları yapmak olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yaptırdığı ve milli eğitime kazandırdığı 7 okuldan ilki olan, 1974 yılında yapılan ve 1998 yılında yenilenerek donanımı ve eksikleri giderilen, 5 derslikli yeni bina ilavesiyle 15 derslikli bir okul haline gelen Durmuş Yaşar İlkokulu, 34 eğitimci ve 650 öğrencisiyle yeni ders yılına hazırlandı.

Her sınıfın tek tek eksiklerinin tespit edilmesiyle başlayan süreçte okulun iç ve dış cephe boyası yaptırıldı ve sınıf zeminleri yenilendi. Yenileme çalışmaları kapsamında, engelli öğrencilerin giriş ve çıkışlarda sorun yaşamaması adına arka bahçeye de engelli kapısı açıldı.

Okul idarecileri, veliler ve öğrenciler yenileme çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’na teşekkür ettiler.