Yaşar Holding Temmuz - Ağustos - Eylül, 2017

OKULLARA BOYA, KİTAP VE OYUNCAK YARDIMI YAPILDI

İzmir ili Bayraklı ilçesinde bulunan 15 derslikli, 35 öğretmeni ve 721 öğrencisi ile eğitime devam eden Durmuş Yaşar İlkokulu’na yağlı boya iç ve dış cephe boya yardımı, İzmir ili Karşıyaka ilçesinde bulunan 24 derslikli, 84 öğretmeni ve 1200 öğrencisi ile eğitime devam eden Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu’na yağlı boya, iç cephe boya yardımı ve İzmir ili Bayraklı ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi bünyesindeki yeni açılan anaokulu için yağlı boya ve iç cephe boyası Vakfımız tarafından yaptırıldı.

Daha çok çocuğun kitapla tanışmasını, kitap okumasını ve okullarda birer kütüphaneleri olmasını isteyerek düzenlediğimiz, kitap talebinde bulunan kütüphanesi olup da kitabı olmayan okullara dağıtılmak üzere Yaşar Topluluğu bünyesinde başlatılan 11. Kitap Kampanyası çerçevesinde gönderilen ders kitapları, romanlar, hikayeler ve üniversiteye hazırlık test kitapları kullanılabilirliklerine göre tasnif edilerek, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile Tokat Anadolu Lisesi Ve Denizli Kıralan İlkokulu ‘na gönderildi.

11.kez düzenlenen kitap kampanyamızı oyuncak kampanyası ile genişleterek Elazığ Yazıbaşı İlkokulu’na çocukların yararlanabileceği yeni ve az kullanılmış oyuncaklar gönderildi.