Yaşar Holding Temmuz - Ağustos - Eylül, 2017

YAŞAR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI - ÇEŞME ALTINYUNUS İŞBİRLİĞİ İLE GENÇ SANATÇILARIN ATÖLYE ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı - Çeşme Altınyunus işbirliği ile 15 Haziran 2017’de başlayan,6 dönem halinde yapılan atölye çalışmaları, her dönem farklı sanatçıların katılımıyla 10 Eylül 2017 tarihine kadar Çeşme Altınyunus Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.

Uzun yıllar yaz döneminde Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen sergilerle sanatçı ve sanatseverleri ağırlayan Altın Yunus Sanat Galerileri bu yıl, eserleri Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan ve/veya sergilenmeye değer bulunan usta sanatçıları ağırlamıştır.

Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini sanatseverlerle paylaştıkları atölye çalışmalarına yaz dönemi boyunca 23 sanatçı katılmıştır. 2.Dönem 1 – 30 Temmuz tarihleri arasında sanatçılar Şükran Ulucan, Yunus Emre Dokumacı, Soner Zağıl, 3.Dönem 1 – 15 Temmuz tarihleri arasında Murat Özbakır, Raife Tokyürek, Ezgi Yüksel, 4.Dönem 15 – 30 Temmuz tarihleri arasında Yavuz Ayhan, Baran Kamiloğlu, 5.Dönem 1 -18 Ağustos tarihleri arasında baskı dalında Hasan Kıran, Semih Çınar, M.Fatih Gök, Coşgu Ateş, pentür dalında ise Merih Yıldız, Esra İlbeyli, son dönem çalışmaları 19 Ağustos – 10 Eylül tarihlerinde Gülistan Karagüzel, Emrah Akkayüz, M.Sıddık Turan, Tuncay Topçu ve Ahmet Albayrak’ın resim atölyesi çalışmalarına ev sahipliği yaptı.