Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2018

e-bülten

37. DYO SANAT ÖDÜLLERİ’NDE ESERLER ADANALI SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen 37.Dyo Sanat Ödülleri’nin Adana Sergisi, Dyo Boya Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde Adana Büyükşehir Belediyesi 75.Yıl Sanat Galerisi’nde 14 Mayıs 2018 tarihinde açıldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışına Adana iş ve sanat dünyasından çok sayıda sanatsever ile Yaşar Topluluğu iş ortakları ve Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı.

Dyo Boya Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yiğitbaşı konuşmasında, Dyo Sanat Ödülleri’nin 50 yıldır aralıksız sürdürüldüğünün altını çizerek, “ Yaşar Topluluğu iki vakfı ile toplumun eğitim, sanat, kültür ve spor alanlarındaki gelişimine fayda sağlamaktadır. Dyo Sanat Ödülleri 50 yıldır kültür ve sanat yaşamını desteklemekte ve pekçok sanatçımızın kariyerinde kilometre taşı olarak bizlere gurur vermektedir. DYO Sanat Ödülleri ile 50 yıldır gelişimine şahit olduğumuz Türk Resim Sanatının, biz ve bizler gibi kurum ve kişilerin gayret ve destekleriyle daha da gelişeceğine yürekten inanıyoruz. 37.Dyo Sanat Ödülleri seçici kurulunda yer alan değerli hocalarımıza, değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, eserleri ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan tüm sanatçılarımızı kutluyorum.”dedi.

37.Dyo Sanat Ödüllerinde ödül alan ve sergilenmeye değer eserlerin bulunduğu sergi, 31 Mayıs 2018 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Eserler Adana’nın ardından İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.