Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2017

e-bülten

YAŞAR EĞITIM VE KÜLTÜR VAKFI’NIN, GELENEKSEL BURSİYER TOPLANTISI SELÇUK YAŞAR RESİM MÜZESİ VE SANAT GALERİSİ’NDE YAPILDI

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan karşılıksız burs alan öğrenciler İzmir’de bir araya geldi. İzmir’deki üniversitelerde öğrenim gören ve İzmir’de ikamet eden 23 bursiyerin bir araya geldiği toplantıda, Yaşar Topluluğu ve Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Toplantıda öğrenciler, Yaşar Topluluğu ve Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nı daha yakından tanıma imkanı buldu. Daha sonra Selçuk Yaşar Galerisi’nde açılan, sanatçı Hasan Kıran’ın “Söylenceler” Sergisi’ni de gezen öğrenciler, Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’ye kazandırdığı, Türkiye’nin ilk modern ambalajlı süt fabrikası Pınar Süt A.Ş’yi ziyaret etti.

Pınar Süt yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, Pınar ürünleri hakkında bilgi alan bursiyerler, üretim hatlarını gezdi. Bursiyerlere, insan kaynakları süreçleri, iş başvurularında ve mülakatlarda dikkate alınması gereken konularda açıklamalar yapıldı. Pınar Süt Üretim Müdürü Baha Yılmaz, kendisinin de bir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyeri olduğunu belirtti. Baha Yılmaz, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfından aldığı bursun eğitimi için büyük destek sağladığını ve Yaşar Topluluğu’nda çalışma imkanı bulduğunu söyledi.

Bursiyerler; Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ile kendilerini Yaşar Topluluğu ailesinin birer ferdi olarak gördüklerini, kendilerini destekleyen gruba büyük vefa duyduklarını belirterek, “Bu proje ile Yaşar Topluluğu’nu ve Pınar Süt’ü tanıma ve şirket yöneticilerinin deneyimlerinden faydalanma imkanı bulduk. Gelecekte ülkemize faydalı olabilmek için vargücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştular.