Yaşar Holding Ocak - Aralık, 2023

ÇEŞME ALTIN YUNUS RESİM ATÖLYELERİ

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın sanata ve sanatçıya verdiği destek için başlattığı Altın Yunus Resim Atölyeleri’ne 2023 yaz döneminde 28 sanatçı katılmıştır. 2023 yaz dönemi altı grup halinde düzenlenmiştir. DYO Resim Ödülleri yarışmasında ödül alan veya sergilenmeye değer bulunan sanatçıların katıldığı atölye’de , 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında Yaşar Topluluğu çalışanlarıyla birlikte bölgeye destek veren Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, sanatı ve sanatçıyı destekleme misyonu ile Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde bu yıl deprem bölgesinden sanatçıları da ağırlamıştır. 15 Haziran - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında ziyarete açık olan Altın Yunus Sanat Atölyeleri sanatseverlerden yoğun ilgi görmüştür.