Yaşar Holding Nisan - Mayıs - Haziran, 2018

37. DYO SANAT ÖDÜLLERİ’NDE ESERLER ANKARALI SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen 37.Dyo Sanat Ödülleri’nin Ankara Sergisi, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Heyeti Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar’ın ev sahipliğinde Cermodern’de 4 Nisan 2018 tarihinde açıldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışına Ankara iş ve sanat dünyasından çok sayıda sanatsever ile Yaşar Topluluğu iş ortakları, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Heyeti Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar, konuşmasında Dyo Sanat Ödülleri’nin 50 yıldır aralıksız sürdürüldüğünün altını çizerek, “Dyo Sanat Ödülleri’nin istikrarlı olarak devam etmesi, sanatçıların bize duyduğu güven bizleri mutlu ediyor. 50 yılda Dyo Sanat Ödülleri’nde ödül alan çok sayıda sanatçının bugün ülkemizin önde gelen sanatçılarından olduklarını görüyor ve bununla gurur duyuyoruz. Dyo Sanat Ödülleri’ni hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. 37.Dyo Sanat Ödülleri’ne 463 sanatçı 790 eserle katılım gösterdi. Sanatçıların yarışmamıza göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. 37.Dyo Sanat Ödülleri seçici kurulunda yer alan değerli hocalarımıza, değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, eserleri ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan tüm sanatçılarımızı kutluyorum.”dedi.

Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan 56 eser, 30 Nisan 2018 tarihine kadar Cermodern Sanatlar Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Eserler Ankara’nın ardından Adana ve İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.