Yaşar Holding Ocak - Şubat - Mart, 2018

37. DYO SANAT ÖDÜLLERİ BURSA SERGİSİ AÇILDI

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen 37.Dyo Sanat Ödülleri’nin Bursa Sergisi 20 Mart 2018 tarihinde Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, ev sahipliğini Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Heyeti Üyesi Prof.Dr. Recep Meriç’in yaptığı sergi açılışına Bursa Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, Dyo Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, Bursalı sanatverler ile Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları ile Yaşar Topluluğu iş ortakları katıldı.

37.Dyo Sanat Ödüllerinde ödül alan ve sergilenmeye değer eserlerin bulunduğu sergi, 30 Mart 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Eserler Bursa’nın ardından Ankara, Adana ve İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.