Yaşar Holding Ocak - Şubat - Mart, 2018

37. DYO SANAT ÖDÜLLERİ’NDE ESERLER İZMİRLİLERLE BULUŞTU

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen 37.Dyo Sanat Ödülleri’nin İzmir Sergisi, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törenle Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 17 Ocak 2018 tarihinde açıldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışına İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Gökoğlu ve Cengiz Erol, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş, Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Metin Onaner ve Kemal Semerciler, Yaşar Holding Mali İşler ve Finans İcra Başkan Yardımcısı Hikmet Altan, Dyo Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, İzmir iş dünyası temsilcileri, İzmirli sanatseverler ile Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı.

Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan 56 eser, 15 Şubat 2018 tarihine kadar Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Eserler İzmir’in ardından Bursa, Ankara, Adana ve İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.